Over Hogeland Films

Sarah Stiles

sarahstileswebSarah is filmmaker en componist. Daarnaast is zij producent van audiovisulele producties en gecertificeerd drone pilot voor luchtopnames. Sarah is tevens oprichter van Stichting Hogeland in Beeld, een organisatie die als doel heeft de Noordelijke regio in beeld te brengen.

Sarah is naast filmmaker ook gecertificeerd drone piloot voor video en luchtfotografie, tevens componist (Royal Academy of Music) en producent van muziek voor (film)producties en componist van diverse muziekuitgaven bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers zoals Wolters Noordhoff, EPN, Stainer & Bell, De Haske, Impro Publications en De Toorts.

Sarah's belangstelling gaat vooral uit naar het verbeelden van mensen en initiatieven die in al hun ‘gewone’ bijzonderheden zichtbaar worden. Niet alleen grote of bekendere thema’s zijn belangrijk, maar juist ook de verborgen juweeltjes in de Noordelijke regio. Ze maakt films en producties voor o.a. Hogeland Films, Provincie Groningen, Boeren op Het Hogeland, Gemeente Het Hogeland, de voormalige BMWE gemeenten (Bedum, Eemsmond, De Marne, Winsum), Stichting Hogeland in Beeld, Libau, Wierde en Dijk, Festival De Nacht van Electra, Landgoud Ontwikkeling en Humanitas. Zie ook referenties en recensies.

Ze heeft een grote passie voor nieuwe media en past de laatste technologische mogelijkheden toe op het gebied van multimedia, beeld, apps en communicatie.

logoHogelandFilms