Componist

eyeSarah is componist van filmmuziek en maakt soundtracks en sounddesign in opdracht. Als componist/schrijver heeft Sarah (Royal Academy of Music, Londen) ook diverse muziekuitgaven op haar naam staan bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers. De diverse muziekstijlen en ervaring waarover Sarah beschikt betekent dat de muziek die ze componeert (en produceert) altijd uniek blijft - van klassiek tot eigentijds, van minimal tot complex.

Als violiste/componiste trad zij op en tourde met o.a. La Pat, The Amsterdam String Trio, Muziektheatergroep Orkater, de jazzgroep Sunchild en Frankie Douglas en haar eigen popgroep Cumara. Diverse CD, radio- en TV-opnamen staan op haar naam.

uitgaven 

 

 

 

 

Publicaties bij o.a. Wolters, EPN, Stainer & Bell, De Haske, Hal Leonard en Impro Publications. Er zijn diverse recensies en artikelen verschenen over Sarah's muziekuitgaven in de pers in o.a The Strad, Strings, ESTA, Akkoord, Het Parool, Junior Eduation en Muziek & Onderwijs. Sarah heeft ook meerdere artikelen geschreven over muziek, improvisatie en onderwijs voor (inter)nationale muziektijdschriften.

guarding